Siirry sisältöön
VARAA kesän upeus Tahkon huipulla! Lue lisää! ×

Aktiviteetit

Skrollaa
Tekemistä

Suomalaisen kesän unelmaa

Kesätekeminen Tahkolla tuo luoksesi koko maiseman – sen metsän, joka tarjoaa meille kokemuksiaan. Voit lähteä kokemusten äärelle niin golfkentälle kuin järvellekin. Omatoimiseen urheiluun pihaltamme löydät niin frisbeegolfin kuin DH-pyöräilyn mekankin.

Saat varattua luotamme kokonaisen loman kerralla. Olemme Tahkovuoren huipulla, mutta helposti saavutettavissa kaikkiin luontokokemuksiin!

Kesän lämpöä järvien sinessä

Upeimmat kesäaktiviteetit

Seuraavat aktiviteetit ovat saatavilla kaikille vieraillemme. Osan aktiviteeteista voit varata myös suoraan verkostamme.

Aktiviteetti

Vesijetillä sineen

Syväri on yksi kauneimmista järvistä Suomessa. Sen suuret selät ja kauniit saaret tarjoavat seikkailun. Voit lähteä kiertämään vesijetillä järvien lakeuksia ja nauttimaan vaikka eväät läheisen saaren rannalla. Hiekkarannatkin ovat ajomatkan päässä. 

Vesijetin selkään voit hypätä kylän pinnasta. Oppaamme esittelevät ennen lähtöä jetin toiminnan ja tämän jälkeen pääsette liikenteeseen keskenänne. Loman helppouden takia teidän ei tarvitse tankata jettiä tai huolehtia sen suojaamisesta yöksi. Nautitte kesästä ja palaatte takaisin järven rentoutuneina.

 • Hinta 160 € / vesijetti 2 tuntia, sisältäen märkäpuvun, pelastusliivit ja bensat, sekä siirtymisen istumahissillä lähtöpaikalle

Huomioithan, että kuljettajalla tulee olla ajokortti.

Vesijetteilyä
Aktiviteetti

Golf on Tahkoa isoimmillaan!

Tiesitkö, kaksi huikeaa kenttää aivan Tahkon ytimessä!? Kuulostaa golfaajan paratiisilta! Tahkon Old Course on kaiken lisäksi rankattu Suomen 3. parhaaksi kentäksi! 

Panorama Landscape Hotel on luonut huikean tavan kokea golf – kuljetamme teidät tiiausajan alkuun mennessä sähköbussillamme kentälle ja haemme kierroksen päätyttyä takaisin. Päivän jälkeen voitte nauttia metsäkylpylästä ja spaterassista täysin rinnoin ja illallistaa Suomen yhden tunnetuimman keittiömestarin new-nordic-keittiön äärellä.

 • Majoituspaketti alk. 360 € / vrk, sisältäen greenfeet sekä kuljetukset kentälle, majoituksen, aamiaiset ja metsäkylpylän vapaan käytön.
 • Lisägreenfeen voi ostaa hintaan 55 € / kpl, mikäli viipyy vain yhden yön, mutta haluaa pelata molempina päivinä.

Huomioithan, että olemme teihin yhteydessä varauksen jälkeen sopiaksemme green fee -ajan. Voitte valita Tahkon kentistä kumman tahansa golfkierrostanne varten.

Golf on kesää
Aktiviteetti

Pyöräilyä alamäissä että ylämäissä

Voit valita Tahkolla juuri itsellesi sopivan tavan pyöräillä. Hissipyöräilystä innostuneille hurjapäille ja lajista kiinnostuneille aloittelijoille Tahkolla on loisteliaat puitteet. Bike Parkissa on yhdeksän erilaista, merkattua alamäkirataa, joista kaksi on mustaa, kaksi punaista, kaksi sinistä ja kolme vihreää. Hyvinhoidetut ja merkityt maastopyöräreitit vievät vaihtelevien korkeuserojen äärelle sekä viehättäville maisemareiteille. Tämän lisäksi vielä gravel-pyöräilijätkin löytävät Tahkolta upeat soratiet ja savolaiset metsät!

 • DH 32 € / 2h  Hissit avoinna 26.6. – 29.9.2024
 • Pyöriä voit vuokrata yhteistyökumppaneiltamme. Ilmoitathan meille tarpeen ja me varaamme kokemuksen puolestasi.
Tahko on kuningas ja pyöräilijöiden upeus
Aktiviteetti

Joogaa huipulla

Kesä luonamme hellii kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Koe kesäaamut Tahkovuoren huipulla joogamatolta käsin ja hengittele uutta päivää luonnon herätessä ympärillä. Nauti viikoittain vaihtuvasta flowjoogan liikkeestä ja kesäisen kevyestä aamiaisesta. Aamu sisältää 60 minuutin ohjatun joogatunnin, jonka jälkeen tarjoilemme aamiaiseksi Havun smoothiebowlin tai puuron lisukkeineen, sekä teen tai kahvin. Halutessasi voit ottaa mukaan oman joogamattosi.

Hinta 39€ /hlö.

 • To 20.6 ”Keskikesän iloa” – Herättelevä flowjooga
 • La 29.6. ”Love your spine”- Virkistävä flowjooga
 • La 6.7. ”Avaa sydämesi”- Lempeä flowjooga
 • Pe 12.7. ”Kesän lämmin tuuli”- Kehoa avaava flowjooga
 • Pe 19.7. ”Mehukkaita kiertoja” – Puhdistava flowjooga

Löydät joogatunnit varauskalenteristamme kohdasta ”Tapahtumat ja erityisillat”.

Voimaa ympäröivästä luonnosta
Aktiviteetti

Frisbeegolfia huipulla!

Tahkolla on kaksi hyvin erilaista frisbeegolfkenttää; Tahkon rinnealueen upeisiin maisemiin sijoittuva Tahkovuori DiscGolfPark sekä Tahkon lähiliikuntapuiston aloittelijaystävällinen Tahko DiscGolfPark. DiscGolfPark lähtee suoraan hotellimme etuovelta ja siinä koreja on 18 kappaletta. Lähiliikuntapuiston kentällä koreja on 9. Myös puistoon on helppo siirtyä, sillä majoittujamme voivat käyttää istumahissiä sekä ylä- että alamäkeen.

 • Frisbeegolf on maksutonta. Voit vuokrata hotellilta kiekkoja omatoimiseen kierrokseen.
 • Mikäli haluat opastusta frisbeegolfin saloihin, voit varata golfopettajan kierroksesi avuksi.

Frisbeegolf on parasta aina!
Aktiviteetti

Pitkiä portaita ja maisemia

Suomen pisimmät portaat, eli Tahkon portaat ovat avoinna laskettelukauden ulkopuolella ja ne ilostuttavat retkeilijöitä, kuntoilijoita, liikkujia, urheilijoita sekä tietenkin ihan myös huipulle halajavia maisemanihastelijoita. Yhteensä 1054 askelmaa vievät kulkijat Tirolin kulmalta noin 400 metrin päähän Panorama Landscape Hotelista. Voit siis käydä vaikka illalla porrastreenillä ennen metsäkylpylään saapumista.

Portaiden askelmia yhteensä 1054.
Aktiviteetti

Metsäjoogaa

Olemme keskellä Tahkovuoren upeaa metsää, sen kauneimmalla rinteellä. Luonamme jooga ja ylipäätään rauhoittuminen sekä luonnon tasapaino on lähellä. Hyvinvointiohjaajamme Sanna järjestää kesällä metsäjoogaa erillisen aikataulun mukaisesti. Mikäli saavut vieraaksemme ryhmällä, voit aina varata oman metsäjoogan järjestettäväksi.

Metsä puhuttelee Tahkon huipulla
Varaa ja kuule lisää!Varaa ja kuule lisää!