Siirry sisältöön
VARAA kesän upeus Tahkon huipulla! Lue lisää! ×

Lumikissaillalliset

Skrollaa

Lumikissaillalliset – ikimuistoisinta Tahkoa

Havu Kitchen & Bar nojaa pitkiin perinteisiin, jota huipulla lumikissailussa on. Nyt myös me tarjoamme lumikissaillallisen, joka sisältää meno-paluu kuljetuksen lämpimässä kabiinissa ja Kim Mustosen neljän ruokalajin illallisen. Kabiiniin mahtuu kerrallaan 15 henkilöä ja mukaan pääsevät myös perheen nuorimmat edustajat.

85 € / hlö
45 € / lapset alle 13 v.

Lumikissaillallisen voit varata suoraan varauskanavamme kautta. Valitse listalta Illallinen ja tämän jälkeen vaihtoehdoista Lumikissaillallinen. Esillä olevat ajat vastaavat lumikissan lähtöaikaa ala-asemalta. Ravintolan pöytävaraus alkaa noin 15 minuuttia lähdön jälkeen.

Illallinen

Illallisen upeutta

Sen jälkeen, kun noin 10 minuutin lumikissamatka huipulle on taitettu talvisessa kauneudessa, tarjoilemme keittiömestari Kim Mustosen neljän ruokalajin illallisen. Illalliseen voi myös valita upean viiniparituksen, sillä lumikissaa ajaa Panoraman henkilökunta.

Maistelumenuiden sisältö vaihtelee jatkuvasti sesongin raaka-aineiden mukaan ja puhtaasti uudistumisen halusta. Alla yksi esimerkki menu talvelta.

 

Esimerkki neljän ruokalajin illallisesta

Katkarapu & Yuzu
***
Hapanjuurileipä & ruskistettu voi
***
Härkä & Tomaatti
***
Lapinpuikula & Muikunmäti
***
Kuha & Nori +Kaviaari 30 €
***
Päärynä & Kardemumma

Lumikissalla huipulle
Lumikissa

Lumikissan reitti huipulle

Lumikissan pehmeä matka alkaa Piazzan rannasta tai Tirol-vuokraamon edestä rinteiden puolelta jäätilanteesta riippuen. Ylitämme järven Tahkolahden kohdalta ja nousemme Panorama-rinnettä pitkin rinnealueelle, mistä matka jatkuu ylös upeaa Auringonlasku-rinnettä pitkin. Riippuen kellonajasta, matkalla ihastelemme joko tykkylumimetsää, auringonlaskua tai pimenevää hiihtokeskusta. Matka kestää n. 10 min.

Ylös rinteitä pitkin
Lumikissa

Lumikissa jyrisee

Lumikissa on talvinen ystävämme. Se puhisee ja jyrisee. Tuo ja vie upeita vieraita luoksemme.

  • Pisten Bully 300 Kandahar
  • Leveys 4.1 metriä, pituus noin 10 metriä
  • 330 hv
  • Nopeus vaihtelee 0 – 33 km/h
  • Kabiiniin mahtuu 14 henkilöä

Kabiini on erilainen kulkija
Varaa ja kuule lisää!Varaa ja kuule lisää!