Siirry sisältöön
NYT VOIT VARATA tulevan talven upeuden Tahkon huipulla! Lue lisää! ×

Kauemmas me näemme.

Skrollaa
Havu Kitchen & Bar

Ruoan äärettömyys.

Havu Kitchen & Bar on skandinaavista puhtautta, joka kohtaa metsäisen maan itäisen. Aamulla heräämme yhdessä auringonnousun kanssa ja tarjoamme upean aamiaisen, lounaalla viemme viipyileviin hetkiin ja illalla tuomme pöytään kaiken sen kauneuden ja osaamisen, minkä tiedämme. Otamme aikaa erityisyyteen.

Marraskuu 2023

Tiistai – lauantai 8 – 22

Joulukuu 2023

Maanantai 12 – 22
Tiistai – lauantai
 8 – 22
Sunnuntai 8 – 14

02 Illallisen hetkiä
02 Illallisen hetkiä
01 Kim Mustonen
01 Kim Mustonen
03 Lounas
03 Lounas
Ravintola tunteiden

Havu Kitchen & Bar tuo päivään ja iltaan hetkiä, joiden ilo sekä yllätyksellisyys hurmaavat. Tahkon huipulla loimuaa suuri liekki, joka puhaltaa makua keittiöömme. Otamme aikaa erityisyyteen. Illallismuistomme ovatkin aavistuksen herkempiä ja kauniimpia.

Aamuisin herätämme maailman eloon aamiaisella, jonka äärelle kaikki ovat tervetulleita. Rauhallisuutta korostavat pitkään kypsytetty puuro, puhtauden smoothiebowlit ja sesongin erityisyydet, kuten vaikka syksyn päärynämehu.

Illallinen

Illat ovat säihkettä ja liekkiä.

Yllätysmenut 89 €. Voit myös upgradeta menusi sesongin ja raaka-aineiden mukaan. Pöytävaraus illalliseen tarvitaan.

Kellariviinimme esittelevät rohkeuttamme, ravintolan viinilista viekkauttamme. Alkoholittomat juomapaketit ovat kekseliäisyyden puolestapuhujia. Vesikin tulee kilometrien syvyydestä Tahkovuoren kallioista.

Lounas

Lounaalla hyppysellinen klassikkoutta tervehtii listallamme. Voit valita useamman ruokalajin kokemuksen ja tuoda rinnelounas tasolle, missä se Alpeilla jo on. Lounaslistamme vaihtuu viikoittain. Lounaaseen sisältyy alkuun jaettavuutta, keittiön leipiä, viikoittain vaihtuva pääruoka, joista löydät aina niin kala kuin liha ja kasvisvaihtoehdotkin. Lounas viimeistellään makealla ja kahvin paahteella.

Havu Lounas 39 €. Voit myös upgradeta menusi sesongin ja raaka-aineiden mukaan.
Päivittäin 12 – 17 

Aamiainen

Aamu on taivaanrannan äärellä viipyilevä ja täydellisyyteen pyrkivä. Keittiömestarimme suunnitteleva aamiainen sisältää kokkien tilauksesta valmistamia lämpimiä annoksia, luonnon tuoreutta, paikallisia erikoisuuksia ja kauneutta. Aamiaisen voi nauttia brunsseillen tai aamun ensisäihkeitä ihaillen. Varaathan aamiaista varten pöydän.

Havu Morning 34 € 
Tiistai – lauantai 8 – 11  sunnuntaisin nautimme brunssista klo 15 saakka.

CHEF

34-vuotias Kim Mustonen on kiertänyt maailman keittiöitä hengästyttävään tahtiin. Keittiömestarisarjan PRO-palkinnon tammikuussa 2023 voittanut Kim on ehtinyt työskennellä urallaan Helsingissä, Lontoossa, New Yorkissa, Kööpenhaminassa, Tukholmassa, Soulissa, Sydneyssä ja viimeisimpänä Nizzassa.

Tahkolle mies päätyi monien vaiheiden kautta. Onhan lähiseutujen metsiä kierrellyt mies asunut aikoinaan Nurmeksessa. Nyt kansainvälisyyden voimat kohtaavat kotimaisen innovatiivisuuden Havu Kitchen & Barissa.

”Olen innoissani tekemässä suomalaista ruokavallankumousta paikassa, jossa raaka-aineet saadaan aidosti seinän toiselta puolelta metsästä ja naapurissa taas ihmiset tanssivat karnevaaleja aamun sarastukseen saakka”, Kim muotoilee.

Varaukset

Viemme sinut metsään.

Kutsumme sinut kokemaan uuden Tahkon äärettömyyden. Valittavinasi ovat aamiaisen herkkyys ja illallisen viipyilevyys. Varauskanavasta voit valita myös Chef’s Tablen, jolloin seurueellesi tarjoillaan täysin unohtumaton illallinen äänten, tuoksujen ja makujen viitoittamana. 

Marraskuu 2023

Tiistai – lauantai 12 – 22

 

Joulukuu 2023

Maanantai 12 – 22
Tiistai – lauantai
 8 – 22
Sunnuntai 8 – 15

Tahkonmäentie 335, 73310 Nilsiä

Varaa ja kuule lisää!Varaa ja kuule lisää!