Siirry sisältöön
VARAA kesän upeus Tahkon huipulla! Lue lisää! ×

Juhlat ja kokoukset

Skrollaa

Maisemien eloa.

Olemme uniikki hotelli, joka tarjoaa niin kokoustamiselle kuin juhlallekin taivaanrannan kaikki sen kauniit sävyt. Uskomme, että meillä kaikkien yhdessä vietettyjen hetkien keskiössä on ruuan ainutkertaisuus ja metsäkylpylämme maisemien äärellä tuottamat hetket. Emme ole satojen vieraiden seminaarikohde, mutta monipuolinen ja säväyttävä kokemus, jonka äärelle voivat kokoontua hyvin monimuotoiset ryhmät aina 4 – 14 henkilön kokouksista suurempiin koko ravintolaa hyödyntäviin 80 henkilön tapaamisiin.

Paketit kokousten erilaisuuteen

Kokouspaketit

Voitte nauttia kokouksista luonamme yhdistellen erilaisia kokemuksia yhteen.

Aamunkoi  50 € / hlö
Aamun tapaamiset ovat tehokkuudessaan vahvuutta. Kokoukseen sisältyy tilavuokra ja aamiainen kokoustilaan toimitettuna, sekä kokouskahvit ja teet. Voit valita keittiön tarjoileman Eggs Benedictin osana aamiaistasi. Min. 6 henkilöä, kokoustila varattuna 3 tuntia.

Keskipäivänperho  65 € / hlö
Kun päivää halutaan hyödyntää monipuolisemmin, kannattaa se nauttia lounaan kera. Pakettiin sisältyy tilavuokra lounaan ympärille, kokoustilaan toimitettava kolmen ruokalajin lounas sekä kokouskahvit ja teet. Min. 6 henkilöä, kokoustila varattuna 3 tuntia.

Kokonaisuuden kirjo  157 € / hlö
Koko päivä on tarjolla Tahkolle saavuttuasi täydellisenä ja monipuolisena, jonka ytimessä on ruoan upeus. Kokoustuotteeseen sisältyy tilavuokra, kevyt lounas, illallisen yllätysmenu sekä kokouskahvit ja teet. Min. 6 henkilöä, kokoustila varattuna päiväksi.

Kaikkeuden kotka  196 € / hlö
Panoraman kokemus on täydellinen vasta, kun vieraat ovat päässeet hyödyntämään Lähde Forest Span upean saunomiskokemuksen ulkoaltaineen. Pakettiin sisältyy kokoustilan vuokra, lounas, illan yllätysmenu, pääsy kylpylään sekä kokouskahvit ja teet. Min. 6 henkilöä, kokoustila varattuna koko päiväksi.

Tilojen monipuolisuutta

Kokous- ja juhlatilat

Monipuolisuus on voimavaramme ja ylpeytemme. Seiniä emme laajenna, mutta laajennamme ajattelua. Ajattele mitä näissä tiloissa voisikaan saada aikaan!

Maiseman kokoustila
Suurista ikkunoista tulviva taivaanrannan maisema saa kokous- ja juhlahuoneemme tarjoamaan upeita hetkiä. Voit hyvin illallistaa tilassa jopa 12 henkilön kesken, pitää 14 henkilön diplomaattimuotoisen kokouksen tai järjestää joogapäivän 10 henkilölle. Tilan koko on 28 neliömetriä.

Ravintolasali
Havu Kitchen & Barin ravintolasali on kuin koru. Se on hienoudessaan puhutteleva ja rauhallinen. Ravintolasaliin ja yhdistämällä sen osana sijaitsevan takkabaarin, on ravintolaan mahdollista järjestää upeiden maisemien ääreen jopa 150 henkilön cocktailtilaisuus, 80 henkilön istuva illallinen tai jopa 80 henkilön kokous.

Sviittikokous
Esimerkiksi Hirvi-sviittimme on mitä mahtavin noin 10 henkilön tapaamisiin, jossa yksityisyys ja rauhallisuus merkitsevät eniten. Kaikkien maisemien äärellä. Tilan koko on 49 neliömetriä.

Kokousten raikkaus

Tapahtumien tekniikat

Kokousten ja juhlien sisältöä voit tuoda koettavammaksi erilaisten teknisten ratkaisujen kautta, joita tilamme tarjoavat.

Genelec äänentoisto
Kaunis ja puhutteleva äänentoisto tarjoaa juhliin ja kokouksiin upeita hetkiä. Voit liittää etäpalaveriin äänentoiston tai tuoda oman musiikkisi osaksi tapahtumaa. Äänentoistot löytyvät niin kokoustilastamme, ravintolasalista kuin sviiteistäkin.

NovoTouch kokoustekniikka
Kokoustilassamme on suuri 79 tuuman kosketusnäyttö, jota hyödyntäen voit esitelmöidä ja olla yhteydessä ympäröiviin medioihin. Näyttöä voi käyttää whiteboardina, sen valikosta voi valita kaikki valmiit sovellukset etäpalavereihin tai ryhmätöihin. Saat liitettyä koneesi täysin langattomasti järjestelmään Novoconnectia hyödyntäen.

Muut tilat 
Myös muut tilat voidaan varustaa erillisillä näytöillä ja liikkuvalla videotykillä.

01 Kokoustilan pohjapiirros
01 Kokoustilan pohjapiirros
02 Kokoustiloja
02 Kokoustiloja
03 Kokousmajoitus
03 Kokousmajoitus
Joulupaketti

Pikkujoulut – uudestisyntyneet

Pikkujoulut voivat olla erilaiset ja aidommat. Panorama Landscape Hotelin pikkujouluissa keittiömestari Kim Mustosen pikkujoulumenut ovat kaiken keskiössä. Taikaa juhlaan tarjoaa Lähde Forest Spa, jonka kaikki kolme saunaa ja altaat sijaitsevat ulkotiloissa. Voit yhdistellä pikkujouluista mieleisesi.

Pikkujouluillallinen alkaen 69 € / hlö 

Tasting & Tapas-viikonloput

Keittiömme Tahkon huipulla on yllätysmenujen viekkaudesta tunnettu. Tänä kesänä tuomme kokeilemisen, kokemisen ja oppimisen paloja kukkulalle. Tapas & Tasting – viikonloput tuovat aistiemme äärelle oluen uutuudet ja viinien perinteet. Keittiömme loihtii makupareiksi suussasulavia tai -rouskuvia yllätyksiä. Kesäistä rentoilua!

  • 5.- ja 6. 7. Olut Tasting & Tapas Tahkon huipulla tarjoaa makumatkan Kanavan Panimon käsityöläisoluisiin. Oluet tarinoineen esittelee Kanavan Panimon nokkamies Jan Karlstedt. Havu Kitchen tuo omat tapas maistiaiset oluiden kylkeen täydentämään kokemuksen.
    Auringon paistaessa olemme terassilla ja sateen sattuessa sisätiloissa. Hinta 55€ / hlö sisältää neljän oluen tastingin ja kesäisen lajitelman juomiin sopivia Havu Kitchenin tapaksia.

 

  • 12. ja 13.7 Wine Tasting & Tapas illassa sukelletaan perinteisten ranskalaisten viinialueiden makuihin Sommellieeri Minna Halmesvaaran opastuksella. Viiden erinomaisen mutta toisistaan hyvin erilaisten viinien kanssa yhdistellään keittiön valmistamia tapaksia. Täydellinen tapa viettää heinäkuista iltaa. Oppia, sekä maistaa uutta. Hinta 79€/hlö, sisältää viiden viinin maistelupaketin sekä makuparitetut tapas-annokset.

Varaa tästä

Tai ota yhteyttä: sales@panoramahotel.fi

Ruuan intohimo

Kaikki ruokatuotteemme on luotu maisemia ja ilmettämme kunnioittaen. Ne ovat mielenkiintoisia yhdistelmiä ja upeasti erottuvia. Vieraiden eteen kannattaa tehdä paljon. Keittiömestarimme Kim Mustonen on tuonut lounaalle kekseliäisyyttä ja iltaan yllätyksellisyyttä. Koko Suomen tunteman Vuoden Keittiömestarin visio on iso osa kokousta ja juhlaa.

Panorama Landscape Hotel

Näin varaat kokouksen tai juhlan
Tarjoamme pian myös nettivarauksen kaikkiin kokoustuotteisiimme, mutta tällä hetkellä varaus onnistuu parhaiten info@panoramahotel.fi kautta.

 

Haluatko jo tutustumaan tiloihimme?
Hotellimme on päivä päivältä lähempänä viimeistelyä ja valmistumista. Pääset kiertämään jo tiloja opastetusti. Ole yhteydessä info@panoramahotel.fi ja sovitaan yhteinen esittelyaika Tahkon huipulla.

Varaa ja kuule lisää!Varaa ja kuule lisää!