Siirry sisältöön
VARAA kesän upeus Tahkon huipulla! Lue lisää! ×

Järvikarhu -maisemasviitti

Skrollaa

Järvikarhu on maisemallinen ja rauhoittava

Järvikarhu -maisemasviitti on tuomassa alueen parhaimpia maisemia koettavaksi. Karhu ihailee horisontin muuttuvia sävyjä, kesän aamuaurinkoa ja kylän iltavaloja. Se seisoo ylpeänä rinteen korkeimmilla kohdilla ja seuraa luonnon aikaa. Elämää Järvikarhussa rytmittävät makuuhuoneessa vietetty aika suurten ikkunoiden äärellä, olohuoneen monipuolisuus, Genelecin upea äänimaailmasta ja unikokemuksemme.01 Järvikarhu
01 Järvikarhu
02 Oleskelua ja horisonttia
02 Oleskelua ja horisonttia
03 Olohuoneen yksi ikkunoista
03 Olohuoneen yksi ikkunoista
04 Kylpyhuone
04 Kylpyhuone
05 Kylpyhuone
05 Kylpyhuone
06 Vuodenaikojen eloa
06 Vuodenaikojen eloa
Karhu-maisemasviitti

Kaikissa tunteissaan.

  • Wi-Fi-yhteys – nopea langaton internet sekä huonetelevisio tarjoaa viihdettä juuri kun sille on hetkensä.
  • Kapselikahvinkeitin – Sviittikeittiössä voit tehdä lattea niin auringonlaskussa kuin -nousussakin.
  • Viilentävä ilmastointi – Huoneen lämpötilaa voit säätää kesällä viileämmäksi ja talvella lämpimämmäksi
  • Genelecin äänentoisto – Voit valita oman soittolistasi soitettavaksi maailman parhaiksi valituista kaiuttimista.
  • Kylpytakki ja sandaalit – Kylpytuotteet ovat pellavan pehmeää ja odottamassa saapumistasi huoneessasi.
  • Minibar – Nauti baarin juomista mukavasti omassa huoneessasi.
  • Maisema – metsän nautintoa ja yksityisyyttä – 3 suurta ikkunaa
Laatua ja tunnelmaa

3 suurta ikkunaa

Kolme suurta ikkunaa tuo kaiken luonnonvalon luoksenne. Makuuhuoneessa oleva suuri ikkuna tarjoaa ainutkertaisia hetkiä niin aamuun kuin iltaankin. Mieti miltä tuntuisi herätä alkukesäisen vihreän metsän sävyyn tai ruskan loistoon.

3 suurta ikkunaa

Maisema like no other

Järvikarhun maisema on jotain uskomatonta. Se muuttuu jokaisena vuorokauden aikana ja tarjoilee kauneutta ja voimaa – säästä riippuen. Näet yli Syvärin aina kuuropilvien taa lähes Pieliselle saakka. Tahkon kylä viipyilee jalkojesi juuressa.

Maisema like no other

Olohuoneen hetkiä

Olohuone Järvikarhussa tekee vierailusta maisemallisen ja viipyilevän. Sänky ja siellä vietetty aika jää seinän taa ja kaikki aika on tarjolla suuressa sohvassa. Voit lukea kirjaa, kuunnella musiikkia tai nauttia itsekeitetystä kahvista. Ota kaikki irti horisontin sävyistä ja väreistä.

Olohuoneen hetkiä

Design

Huoneessamme skandinaavisuus kertoo raikasta tarinaansa. Ideanamme ei ole koristaa seiniä maalauksin, vaan antaa rakennuksen puhua puolestaan. Kauniit puupaneelit, harmoninen tuhkan sävy ja huolella valitut kalusteet luovat ainutkertaisen tunnelman. Arkkitehtimme Sami Rintala on viitoittanut rauhallisuutta huoneissa ja sen aistit joka hetki.

Design

Aamiaisen ainutkertaisuutta

Tarjoiltu aamiainen sisältyy aina Karhu-maisemasviitin vierailuun. Voit viipyillä taivaanrannan edessä aukeavien ikkunoiden äärellä pidempäänkin. Keittiöstä tilattava lämmin annos ja seisovasta pöydästä haettavat maut jatkavat tarinaa, jota kerromme illallisten säihkeessä.

Aamiaisen ainutkertaisuutta

Lataudu

Karhu-maisemasviitin kylpyhuone on tummuutta ja tunnelmaa, joka rentouttaa aisteja. Kylpyhuoneessa on tilaa rentoutumiseen ja sen lämpö vie talvivieraan rentoutumiseen. Kylpyhuoneessa aina hiustenkuivain suuttimilla, SEES -biohajoavia kylpytuotteita ja pyyhevalikoima.

Lataudu

Metsäkylpylään

Vierailun yksi kohokohdista on ehdottomasti Metsäkylpylämme. Maisemasviittivieraalla on aina oikeus käyttää metsäkylpylää ilman varausta ja ilman viipymärajoitteita sen aukiolojen puitteissa. Voitte pukea huoneessa kylpytakit ja sandaalit ja lähteä metsäkylpylän rentoutumiseen juuri silloin kun teitä itseänne huvittaa. Metsäkylpylässä voitte ostaa baarista juomia huoneenlaskuun, joten myöskään kortteja tai muita tavaroita ei tarvitse kantaa mukana.

Metsäkylpylään

Suoraan rinteisiin

Hotellimme sijaitsee niin keskellä rinteitä kuin vain mahdollista. Voit laskea maisemasviitin ovelle sukset jalassa tai hypätä rinteeseen suoraan etuovelta. Myös kesäisin pyöräilijöiden reitistöt kulkevat aivan hotellin kulmalta. Hotellistamme voit ostaa päivälippuja etuhintaan.

Suoraan rinteisiin
Varaa ja kuule lisää!Varaa ja kuule lisää!