Siirry sisältöön
VARAA kesän upeus Tahkon huipulla! Lue lisää! ×

Susi maisemasviitti

Skrollaa

Susi on voimakas ja intiimi

Maisemasviittien kokemus rakentuu horisontin kauneimmista väreistä kaikkina vuorokauden aikoina, sviittien modernista skandinavisuudesta, Genelecin upeasta äänimaailmasta ja unikokemuksestamme.01 Susi
01 Susi
02 Huonelounge maisemien äärellä
02 Huonelounge maisemien äärellä
03 Kylpyhuone
03 Kylpyhuone
04 Kylpytuotteet
04 Kylpytuotteet
05 Yksityiskohtia
05 Yksityiskohtia
06 Susi-maisemasviitti ylpeänä talviasussaan
06 Susi-maisemasviitti ylpeänä talviasussaan
07 Genelecin huonekaiuttimet
07 Genelecin huonekaiuttimet
Susi-maisemasviitti

Kaikissa tunteissaan.

 • Wi-Fi-yhteys – nopea langaton internet sekä huonetelevisio tarjoaa viihdettä juuri kun sille on hetkensä.
 • Kapselikahvinkeitin – Sviittikeittiössä voit tehdä lattea niin auringonlaskussa kuin -nousussakin.
 • Viilentävä ilmastointi – Huoneen lämpötilaa voit säätää kesällä viileämmäksi ja talvella lämpimämmäksi
 • Genelecin äänentoisto – Voit valita oman soittolistasi soitettavaksi maailman parhaiksi valituista kaiuttimista.
 • Kylpytakki ja sandaalit – Kylpytuotteet ovat pellavan pehmeää ja odottamassa saapumistasi huoneessasi.
 • Minibar – Nauti baarin juomista mukavasti omassa huoneessasi.
 • Maisema – kaikista maisemasviiteistä näkee luonnon ytimeen
Laatua ja tunnelmaa

Aamiaisen ainutkertaisuutta

Tarjoiltu aamiainen sisältyy aina Susi-maisemasviitin vierailuun. Voit viipyillä taivaanrannan edessä aukeavien ikkunoiden äärellä pidempäänkin. Keittiöstä tilattava lämmin annos ja seisovasta pöydästä haettavat maut jatkavat tarinaa, jota kerromme illallisten säihkeessä.

Aamiaisen ainutkertaisuutta

Lataudu

Susi-maisemasviitin kylpyhuone on tummuutta ja tunnelmaa, joka rentouttaa aisteja. Huoneiden pieni ikkuna tuo luonnonvalon tuomaan niin aamuauringon kuin yön pimeydenkin osaksi vietettyä aikaa. Kylpyhuoneessa aina hiustenkuivain suuttimilla, SEES -biohajoavia kylpytuotteita ja pyyhevalikoima.

Lataudu

Rentoutumista

Susien maisema on jo rentoutumista aidoimmillaan. Sen valot ja värit rytmittyvät yhdessä taivaanrannan kanssa. Huoneiden liinavaatteet ovat hiekanväreissään rakastettuja – maanläheinen sävy todistettavasti rentouttaa ja materiaalien laadukkuus ihoa vasten vie pitkiin aamuihin. Huoneen sänky on sijoitettu siten, että siitä voit nauttia television elokuvavalikoimista tai keskittyä vain maisemaan. Sinun valintasi.

Rentoutumista

Lemmikkien kanssa

Yksi Susi-maisemasviiteistä on niin sanottu Lemmikkisusi. Kyseinen huone on varattavissa verkostamme ja siellä voi yöpyä luonnollisesti myös nelijalkaiset. Varustamme huoneen aina puhdistetulla lemmikin sängyllä, juoma-astioilla ja pyyhkeillä. Lemmikkilisä 45 € / viipymä.

Lemmikkien kanssa

Metsäkylpylään

Vierailun yksi kohokohdista on ehdottomasti Metsäkylpylämme. Maisemasviittivieraalla on aina oikeus käyttää metsäkylpylää ilman varausta ja ilman viipymärajoitteita sen aukiolojen puitteissa. Voitte pukea huoneessa kylpytakit ja sandaalit ja lähteä metsäkylpylän rentoutumiseen juuri silloin kun teitä itseänne huvittaa. Metsäkylpylässä voitte ostaa baarista juomia huoneenlaskuun, joten myöskään kortteja tai muita tavaroita ei tarvitse kantaa mukana.

Metsäkylpylään

Suoraan rinteisiin

Hotellimme sijaitsee niin keskellä rinteitä kuin vain mahdollista. Voit laskea maisemasviitin ovelle sukset jalassa tai hypätä rinteeseen suoraan etuovelta. Myös kesäisin pyöräilijöiden reitistöt kulkevat aivan hotellin kulmalta. Hotellistamme voit ostaa päivälippuja etuhintaan.

Suoraan rinteisiin

Hyvä tietää Susi-sviitistä

 • Sisään- ja uloskirjautuminen

  Maisemasviittiin pääset tulopäivänä klo 16 ja se on luovutettava lähtöpäivänä viimeistään klo 12. Muita aikoja voidaan soveltaa, kun niistä on etukäteen viestitty asiakkaalle. Hotelliin saapuessa vieraalla tulee olla mahdollisuus osoittaa varausvahvistus, josta käy selville varausnumero ja varauksen muut tiedot. Tällä estetään sekaannukset sisäänkirjautumisen yhteydessä, mikäli varaukselle on hotellista johtumattomista syistä tapahtunut jotain.

  Hotellista uloskirjautuessa asiakas on vastuussa tarkistaa huonelaskulle tekemänsä ostot, ilmoittaa huoneessa esiintyneistä haitoista tai muista vierailua muuttaneista tekijöistä.

  Aikaista sisäänkirjautumista ja myöhäistä uloskirjautumista voi tiedustella suoraan hotellilta info@panoramahotel.fi

 • Peruutusehdot

  PERUUTUS JA SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN

  Jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä, majoitusvarausta ei voi vahvistuksen jälkeen peruuttaa, mutta sen voi muuttaa tai siirtää. Muutos on kuitenkin tehtävä viimeistään 7 päivää ennen saapumispäivää.

  LÄHTÖ ENNEN SOVITTUA AJANKOHTAA

  Mikäli uloskirjautuminen tapahtuu ennen sovittua lähtöpäivää, toivomme siitä ilmoitettavan hotellille edeltävänä päivänä klo 15 mennessä. Mikäli varaukseen jää käyttämättä yli 2 vuorokautta, ne voidaan muuttaa tai osoittaa lahjakorttina varaajan nimellä

  VASTUU ASIAKKAAN OMAISUUDESTA

  Hotelliasiakas on vastuussa omista tavaroistaan ja omaisuudestaan vierailunsa aikana. Arvotavaroiden säilytys tapahtuu huoneen sähköisessä säilytyslokerossa. Hotelli ottaa säilytykseen matkatavaroita ja vastaa niiden säilyttämisestä tilassa, jonne on pääsy vain hotellin henkilökunnalla. Mikäli säilytystilan kapasitetti ylittyy, voidaan osa tavaroista säilyttää erillisessä tilassa ja tällöin hotelli ei vastaa säilytettävistä tavaroista. Tällöin hotelli ilmoittaa tästä etukäteen. Hotelli ei myöskään vastaa hotellin säilytyslokerossa olevasta omaisuudesta.

  Hotellin pysäköintialueella pysäköidyt kulkuvälineet tai niiden sisältö ei ole hotellin vastuulla. Hotelli ilmoittaa pysäköintialueella, ettei kyseessä ole valvottu alue.

  ASIAKKAAN VASTUU VAHINGOSTA

  Mikäli hotellivieras aiheuttaa tahallaan tai tahattomasti vahinkoa hotellin tiloissa (tupakointi, huonekalut, lemmikkieläinten vahingot, varusteet tai muiden omaisuus), tulee hänen vastata osapuolille vahingosta yleisten vahingonkorvausten mukaisesti.

  HOTELLIN OIKEUS PERUA VARAUS TAI RAJOITTAA PALVELUITA

  Hotellilla on oikeus perua varaus, mikäli hotellista itsestään riippumaton ja ylipääsemätön este ilmaantuu. Tälläinen este voi olla esimerkiksi palovahinko tai viranomaisten määräykset. Hotellilla on myös mahdollisuus rajoittaa majoituksen aikana palveluita, kuten ravintolan tai metsäkylpylän toimintaa. Mikäli hotelli peruu asiakkaan varauksen, hänellä on oikeus saada maksu täysmääräisesti takaisin. Riippuen palveluiden rajoittamisen laajuudesta, hotelli voi tarjota etuisuuksia, mutta maksua ei palauteta.

 • Lemmikit

  Lemmikkieläimet ovat tervetulleita osaan huoneistamme. Veloitamme lemmikeistä 45 € viipymää kohden. Lemmikkihuoneita on rajallinen määrä ja kyseiset huoneet ovat varattavissa verkkosivuiltamme. Huomiottehan, että lemmikkieläimet eivät voi aiheuttaa häiriötä muille hotellivieraille. Myöskään kylpylä tai ravintola eivät ole lemmikeille sallittuja tiloja, jotta pystymme huolehtimaan allergiarajoitteista mahdollisimman joustavasti.

 • Maksut

  Panorama Landscape Hotellissa käyvät yleisimmät maksukortit sekä käteinen euroissa. Muita maksutapoja emme hyväksy, kuten shekkejä tai ulkomaan valuuttaa. Mikäli hintaluokkana on ollut Flex-hinta, tulee majoitus maksaa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Hotellilla on mahdollisuus varata huoneluokasta riippuen luottokortilta katevaraus lisäpalveluiden kuten minibarin käyttämisestä. Tällöin katevarauksen suuruus on 50 € vuorokautta kohden.

  Hotelli varaa oikeuden käyttää asiakkaan varaukseen liitettyä luottokorttia jälkikäteen kattaakseen ilmoittamatta jääneet ostokset tai rikkoutuneet esineet.

  Panorama Landscape Hotelissa käytettävät maksutavat:

  • Luottokortit American Express, China UnionPay (CUP), Discover & Diners Club, eftpos Australia, Japan Credit Bureau (JCB), Mastercard, Visa
  • Lasku
  • Käteinen
  • Panorama Landscape Hotelin lahjakortti

 • Pysäköinti

  Pysäköinti hotellilla tapahtuu talvisin lähimmällä pysäköintialueella. Saapuessanne voitte ajaa auton hotellin pääsisäänkäynnin lähelle ja sisäänkirjautua. Hotellin henkilökunta voi noutaa mahdolliset matkatavaranne sisäänkirjautumisen jälkeen autolta ja viedä ne maisemasviitillenne. Mikäli toivotte, henkilökunta siirtää autonne läheiselle pysäköintialueelle.

  Kesäisin lumien sulattua autolla pääsee aivan sviitin ovelle saakka. Tavaroiden purkamisen jälkeen auton voi viedä läheiselle pysäköintialueelle.

 • Tupakointi

  Kaikki maisemasviittimme ovat savuttomia. Maisemasviitit ovat erillisiä rakennuksia luonnonkauniilla rinteellä ja tupakointipaikkoja on sijoitettu erillisiin paikkoihin metsän lähelle. Huomioithan ympärillä olevat tupakoidessasi.

Varaa ja kuule lisää!Varaa ja kuule lisää!