Siirry sisältöön
VARAA kesän upeus Tahkon huipulla! Lue lisää! ×

Loma – paljon golfia

Skrollaa
Golfkesä

Golf on Tahkon kauneus

Tahkolla golf on osa elämäntapaa ja kokemusta. Kaksi upeaa kenttää järven sinen reunalla, upean keskuksen keskiössä. Kentät ovat palkittuja koko Suomen kartalla ja vierailuun voi aina yhdistää kotimaan upeimmat elementit – saunomisen, kylpemisen ja kesäkeittiön.

Panorama Landscape Hotel yhdistää maisemasviitit, molemmat Tahkon kentät, järvinäkymät sekä huikean metsäkylpylän ja Suomen 51. parhaimman ravintolan.

Antaudu golfin kesälle.

Kesä, jonka muistat kokemuksista.

Olemme Tahkovuoren huipulla ja huoneiden ikkunoista näet suoraan Old Course -kentän väylät. Olet taivaanrannan edessä, jota kesän valo värjää. Golf-pakettiin sisältyy aina maisemasviittien lisäksi greenfeet valitsemallasi Tahkon kentällä, metsäkylpylän vapaan käytön ja tarjoillut aamiaiset.

alk. 360 € / vrk / 1-2 hlö

Kokonaisuus

Kohde, joka on enemmän kuin golf

Golflomaa ei voi mitata aina pelkästään kierroksen upeudessa, vaan se kaipaa rinnalleen wow-elämyksen. Kohteita kuten Panorama Landscape Hotel on aiemmin löytynyt vain maailmalta. Nyt sellainen on vain ajomatkan päässä.

Maisemasviitit, arkkitehtuurinen luomus ja metsäkylpylä. Tähän kun lisätään kotimaan yksi laadukkaimmista ravintoloista Havu Kitchen & Bar – WOW.

Kohde vailla vertaa
Metsäkylpylä

Metsäkylpylä

Metsäkylpylä on uusi konsepti tässä maassa. Keskellä kauneinta ja vehreintä luontoa, olemme puhtauden ja rentouden äärellä. Kolme erilaista saunaa ja viisi allasta. Metsäkylpyläloungen lasiseinät aukeavat kesäpäivän lämmössä ja kutsuvat vieraat vaihtamaan oleskelun takkatulen loimusta maisemien äärelle aurinkovarjon alle.

Metsäkylpylää ja kesän lämpöä
Kokonaisuus

Maisemasviitit golfkentän yläpuolella

Koko hotellista ja lähes kaikista maisemasviiteistä on suora näkymä Old Course -kentälle. Kun katse jatkaa viipyillen yli Syvärin, päättyy se taivaanrannan ääreen. Uskomatonta avaruutta.

Sviiteissä vierailu on rauhoittavaa, sillä unikokemus on ainutkertainen. Beiget sängyt ja Genelecin-kaiuttimen tarjoavat vierailuun rauhallisuutta ja rentoutta.

Kohde vailla vertaa
Golfpäivä

Esimerkki täydellisestä golfpäivästä

Tahkolla päivä on monipuolinen ja sen voi rakentaa juuri itselleen täydelliseksi. Alle olemme koonneet yhden esimerkin lähes täydellisestä golfpäivästä.

  • Aamiaiselle maisemaravintolaan klo 9
  • Lähtö Old Course kentälle hotellin kuljetuksella klo 11
  • Kierros 18 -reikäisellä Suomen kolmanneksi parhaaksi valitulla Old Course -kentällä
  • Kierroksen jälkeen nautiskelua klubitalolla
  • Siirtyminen talon kuljetuksella takaisin hotellille
  • Lepohetki hotellilla tai esimerkiksi leikkimielinen frisbeegolf-kierros tai fatbike-retki
  • Metsäkylpylän terassille, ulkoaltaisiin ja saunoihin jälkipeleille klo 17
  • Kim Mustosen suunnittelema kuuden ruokalajin juhlaillallinen Syvärin raaka-aineita hyödyntäen klo 20
  • Illan viimeinen lasi viiniä maisematerassillamme horisontin kesäsävyjä ihaillen
Täydellinen golfpäivä
Varaa ja kuule lisää!Varaa ja kuule lisää!