Siirry sisältöön
NYT VOIT VARATA tulevan talven upeuden Tahkon huipulla! Lue lisää! ×

Metsäkylpylä Lähde

Skrollaa
METSÄKYLPYLÄ LÄHDE

One word. Ainutlaatuinen.

Metsäkylpylä tuo vuodenajat lähelle, sillä kaikki saunamme ja altaamme sijaitsevat ulkona. Puusaunat tuovat huipulle oman tuoksunsa ja äänimaailmansa. On aika elämisen. Toivomme, että varaat paikkasi metsäkylpyläämme jo hyvissä ajoin, sillä asiakaspaikkoja luonamme on rajoitetusti. Haluammehan kuitenkin tarjota kaikille Tahkovuoren kokijoille upeimpia hetkiä. Metsäkylpylä on tarkoitettu vain aikuisille ja varauksia voi tehdä syksyn aikana.

Olemme avoinna 1.11.2023 lähtien
Tiistai – lauantai 12 – 20

21.12. alkaen päivittäin 12-20
Jouluaattona metsäkylpylä suljettu.

Lähde Forest Spa 39 € / hlö  sisältäen pyyhkeen ja laudeliinan

01 Lähde Spa
01 Lähde Spa
06 Lähde Spa
06 Lähde Spa
02 Forest Spa
02 Forest Spa
03 Lähde Spa
03 Lähde Spa
04 Lähde Spa
04 Lähde Spa
05 Lähde Spa
05 Lähde Spa
Lähde Forest Spa

Kolme saunaa

Metsäkylpylämme kaikki saunat seisovat ylpeinä kauneimman maiseman ja horisontin äärellä. Tulen rätinä tuo kesään herkkyyden ja talveen pehmeän lämmön.

Nokisauna Nokisauna on suunniteltu tarjoamaan pehmeimmän savumaiset löylyt. Sauna lämmitetään kerran päivässä ja tunnelma elää saunassa vuorokauden rytmin mukaan.

Latvasauna Latvasauna on rohkeuden ja elämisen ilon tyyssija. Istut lauteilla, korkeimpien puiden latvojen tasolla ja ihastelet suomalaista järvimaisemaa. Et ole vielä vastaavanlaista saunaa koskaan kokenut. Latvasaunassakin puukiuas, jonka liekki näkyy lasiovista aina altaille saakka.

Laudesauna Laudesaunassa voi istua useassa tasossa, keskustella tai katsoa vain maisemia. Näköala onkin tuotu saunomiskokemuksemme kärkeen. Suuri kiuas ja koko seinän suuruiset ikkunat tuovat valon sisään lauteille. Perinteisyys kohtaa avaran järvimaiseman.

Lähde Forest Spa on Tahkon upeutta vietynä äärimmilleen.
Lähde Forest Spa

Viisi allasta

Rentoutumisen keskiössä ovat itämaista inspiraationa haetut altaat. Rauhallisuuteen keskittyen meillä ei vedet poreille ja kohise. Annamme tuulen äänen kuulua.

Lämminvesiallas Suuri allas höyryää talven kylmyydessä tähtitaivaan alla. Kaikki luonnon kokemukset ovat koettavissa lämmössä rentoutuen.

Lähdevesiallas Noin neljä asteinen lähdevesi pulppuaa suoraan Tahkovuoren kallioiden syvyydestä, tuoden veden pehmeyden ulkoaltaaseemme. Polku lähdevesialtaaseen on suunniteltu raikkautta kunnioittaen.

Allaspaviljonki Kokonainen allaspalvijonki kätkee suojaansa kolme allasta. Paviljongin päätyä koristaa suuri ikkuna, joka tuo taivaanrannan koettavaksi. Takkatuli tuo paviljonkiin pehmeyttä ja lämpöä.

Lähde Forest Spa on Tahkon upeutta vietynä äärimmilleen.
Lähde Forest Spa

Koe kaikki

Rentoutumisen keskiössä ovat itämaista inspiraationa haetut altaat. Rauhallisuuteen keskittyen meillä ei vedet poreille ja kohise. Annamme tuulen äänen kuulua.

Lounge Jotta päivä on rentouttavinta loman keskiössä, myös allasloungemme tuo koettavaksi puhtaan metsän ja sen juomat. Tarjoamme kylpylävieraille lähdevesihanat, hedelmiä ja muita antimia.

Wellness Pystyt luonamme viemaan kokemuksen seuraaviin maisemiin hyppäämällä hierontojen ja hoitojen maailmaan. Joogat ja ohjatut rentoutumiset tulevat osaksi viikko-ohjelmaamme.

Aikusia varten Olemme halunneet lähteä viemään kokemusta aikuiseen makuun, jotta metsän syvin olemus olisi helpoiten löydettävissä. Tästä johtuen vieraanamme hotellissa ja kylpylässä voivat viihtyä vain aikuiset.

 

Varaa ja kuule lisää!Varaa ja kuule lisää!