Siirry sisältöön
VARAA kesän upeus Tahkon huipulla! Lue lisää! ×

Metsäkylpylä Lähde

Skrollaa
METSÄKYLPYLÄ LÄHDE

One word. Ainutlaatuinen.

Metsäkylpylä tuo vuodenajat lähelle, sillä kaikki saunamme ja altaamme sijaitsevat ulkona. Puusaunat tuovat huipulle oman tuoksunsa ja äänimaailmansa. On aika elämisen. Toivomme, että varaat paikkasi metsäkylpyläämme jo hyvissä ajoin, sillä asiakaspaikkoja luonamme on rajoitetusti. Haluammehan kuitenkin tarjota kaikille Tahkovuoren kokijoille upeimpia hetkiä. Metsäkylpylä on tarkoitettu vain aikuisille.

Kesäkuu & Heinäkuu: Maanantai-Lauantai 12.00-20.00

Lähde Forest Spa alk. 42 € / hlö  sisältäen pyyhkeen, laudeliinat, sandaalit ja snackit takkabaarissa.

Metsäkylpylän aukiolot

Näin olemme avoinna

Metsäkylpylä on avoinna kaikkina vuodenaikoina Tahkovuoren huipulla. Voit tarkistaa aukioloajat alta:

01 Latvasauna
01 Latvasauna
02 Lähde Spa
02 Lähde Spa
03 Forest Spa
03 Forest Spa
04 Pool Pavilion
04 Pool Pavilion
05 Lähde Spa
05 Lähde Spa
04 Lähde Spa
04 Lähde Spa
05 Lähde Spa
05 Lähde Spa
Lähde Forest Spa

Kolme saunaa

Metsäkylpylämme kaikki saunat seisovat ylpeinä kauneimman maiseman ja horisontin äärellä. Tulen rätinä tuo kesään herkkyyden ja talveen pehmeän lämmön.

Nokisauna Nokisauna on suunniteltu tarjoamaan pehmeimmän savumaiset löylyt. Sauna lämmitetään kerran päivässä ja tunnelma elää saunassa vuorokauden rytmin mukaan. Nokisauna lämpimänä päivisin klo 14 alkaen.

Latvasauna Latvasauna on rohkeuden ja elämisen ilon tyyssija. Istut lauteilla, korkeimpien puiden latvojen tasolla ja ihastelet suomalaista järvimaisemaa. Et ole vielä vastaavanlaista saunaa koskaan kokenut. Latvasaunassakin puukiuas, jonka liekki näkyy lasiovista aina altaille saakka.

Maisemasauna Suurimmassa saunassamme voi istua useassa tasossa, keskustella tai katsoa vain maisemia. Näköala onkin tuotu saunomiskokemuksemme kärkeen. Suuret kiukaat ja koko seinän suuruiset ikkunat tuovat valon sisään lauteille. Perinteisyys kohtaa avaran järvimaiseman.

Lähde Forest Spa on Tahkon upeutta vietynä äärimmilleen.
Lähde Forest Spa

Viisi allasta

Rentoutumisen keskiössä ovat itämaista inspiraationa haetut altaat. Rauhallisuuteen keskittyen meillä ei vedet poreille ja kohise. Annamme tuulen äänen kuulua.

Lämminvesiallas Suuri allas höyryää talven kylmyydessä tähtitaivaan alla. Kaikki luonnon kokemukset ovat koettavissa lämmössä rentoutuen.

Lähdevesiallas virkistävä lähdevesi pulppuaa suoraan Tahkovuoren kallioiden syvyydestä, tuoden veden pehmeyden ulkoaltaaseemme. Polku lähdevesialtaaseen on suunniteltu raikkautta kunnioittaen.

Allaspaviljonki Kokonainen allaspalvijonki kätkee suojaansa kolme allasta. Paviljongin päätyä koristaa suuri ikkuna, joka tuo taivaanrannan koettavaksi. Takkatuli tuo paviljonkiin pehmeyttä ja lämpöä.

Lähde Forest Spa on Tahkon upeutta vietynä äärimmilleen.
Lähde Forest Spa

Koe kaikki

Rentoutumisen keskiössä ovat itämaista inspiraationa haetut altaat. Rauhallisuuteen keskittyen meillä ei vedet poreille ja kohise. Annamme tuulen äänen kuulua.

Lounge Jotta päivä on rentouttavinta loman keskiössä, myös allasloungemme tuo koettavaksi puhtaan metsän ja sen juomat. Tarjoamme kylpylävieraille lähdevesihanat, hedelmiä ja muita antimia.

Wellness Pystyt luonamme viemaan kokemuksen seuraaviin maisemiin hyppäämällä hierontojen ja hoitojen maailmaan. Joogat ja ohjatut rentoutumiset tulevat osaksi viikko-ohjelmaamme.

Aikusia varten Olemme halunneet lähteä viemään kokemusta aikuiseen makuun, jotta metsän syvin olemus olisi helpoiten löydettävissä. Tästä johtuen vieraanamme kylpylässä voivat viihtyä vain aikuiset.

 

Varaa ja kuule lisää!Varaa ja kuule lisää!