Siirry sisältöön
VARAA kesän upeus Tahkon huipulla! Lue lisää! ×

Maisemasviitit

Skrollaa

Yövy äärellä upeimman.

Maisemasviittien kokemus rakentuu horisontin kauneimmista väreistä kaikkina vuorokauden aikoina, sviittien modernista skandinavisuudesta, Genelecin upeasta äänimaailmasta ja unikokemuksestamme.Susi -maisemasviitti

Susi -maisemasviitti

Susi-maisemasviitti on intiimein huoneemme. Se on 24 neliömetrillään lämmin ja läheinen, silti ihanan monipuolinen kahden henkilön vierailulle. Maisemasviittien ikkunat avautuvat pääsääntöisesti kohti horisonttia, mutta myös metsä on lähellä suojaamassa vierailua Suden vieraana.

Susi on intiimityttä ja lämpöä valloillaan.
Metsäkarhu-maisemasviitti

Metsäkarhu -maisemasviitti

Metsäkarhu katsoo voimaannuttavaan metsään. Sen olohuone ja makuuhuone ovat upeinta oloa kahden henkilön vierailulle. Maisemasviittien ikkunat ovat suuria ja ne käyttävät koko Metsäkarhu-maisemasviitin pitkän seinän. Makuuhuoneesta voi seurata vuorokauden vaihtumista, sillä jalkopään ikkuna tuo luonnon osaksi vierailua.

Metsäkarhu on tilava 34 neliömetrillään
Järvikarhu-maisemasviitti

Järvikarhu -maisemasviitti

Järvikarhu on maisemaa ihaileva ja sitä kunnioittava maisemasviitti. 34 neliömetriä sisältävät niin makuuhuoneen, olohuoneen, sviittikeittiön, eteisen kuin kylpyhuoneenkin. Täydellisyyttä etenkin kahden henkilön vierailulle.

Järvikarhua sävyttää horisontin vaihtelu
Hirvi-maisemasviitti

Hirvi -maisemasviitti

Hirvi sijaitsee hotellimme upeimmalla paikalla. Sen ikkunat avaavat maiseman, joka on vailla vertaansa. Hirven suuri olohuone ja sen koru, Eero Aarnion pallotuoli, tekevät vierailusta herkän ja ainutkertaisen. 49 neliömetriä tarjoaa kahden henkilön vierailulle unohtumattoman ja rennon kokemuksen.

Hirvi-maisemasviitti on metsän kuningas!

Unikokemus

Sänkymme ovat tarkkaan harkittuja, kankaat pehmeintä unta. Olemme halunneet, että voit nauttia rentoudesta täysillä.

Unikokemus

Sviittikeittiö

Sviittiemme kahvikoneet ja vedenkeittimet tuovat maisemien äärellä vietettyihin hetkiin erityistä tunnetta. Voit nauttia viipyilevyydestä aamuisin tai ennen iltaa rentoutua hetkisen laskevan auringon sävyissä.

Sviittikeittiö

Metsäkylpylän vapaa käyttö

Maisemasviitteihin sisältyy aina vapaa pääsy metsäkylpyläämme. Voitte pukea huoneessa kylpytakin ja suunnata suoraan metsäkylpylän tunnelmaan. Juomat saatte huoneen laskuun.

Metsäkylpylän vapaa käyttö
Viisi allasta
Kolme saunaa
Takkalounge

Tarjoiltu aamiainen

Aamiaisemme on maisemien äärellä nautittuna täysin ainutkertainen kokemus. Seisova pöytä sisältää paikallisia raaka-aineita ja aamiaismenusta voitte tilata annoksia kokkien juuri valmistamina. Puuro on samettisen pehmeää.

Tarjoiltu aamiainen

Genelecin äänimaailma

Kaikissa maisemasviiteissämme on Genelecin äänentoisto. Voit liittää puhelimesi bluetoothin avulla järjestelmään tai katsoa televisiosta elokuvaa ja nauttia upeasta äänentoistosta.

Genelecin äänimaailma

Avaimeton oleskelu

Vieraillessasi luonamme, et tarvitse lainkaan avainta. Saat sisäänkirjautumisen yhteydessä koodin huoneeseen, joka on voimassa koko vierailusi ajan. Näin avaimet eivät huku rinteisiin tai kylille.

Avaimeton oleskelu
Varaa ja kuule lisää!Varaa ja kuule lisää!