Siirry sisältöön
VARAA kesän upeus Tahkon huipulla! Lue lisää! ×

Hirvi -maisemasviitti

Skrollaa

Hirvi on kaikkeutta.

Hirvi sijaitsee hotellimme upeimmalla paikalla. Sen ikkunat avaavat maiseman, joka on vailla vertaansa. Hirven suuri olohuone ja sen koru, Eero Aarnion pallotuoli, tekevät vierailusta herkän ja ainutkertaisen. Hirvi on voimakas ja rinteemme suurin. Elämää Hirvessä rytmittävät makuuhuoneessa vietetty aika suurten ikkunoiden äärellä, kauneus ja laajuus, Genelecin upea äänimaailma ja unikokemuksemme.01 Hirvi vartioi maisemaa
01 Hirvi vartioi maisemaa
02 Pallotuolissa on rauha
02 Pallotuolissa on rauha
03 Makuuhuoneen aamu
03 Makuuhuoneen aamu
03 Sängyn yksityiskohtia
03 Sängyn yksityiskohtia
04 Kylpyhuone
04 Kylpyhuone
05 Olohuone
05 Olohuone
06 Makuuhuone
06 Makuuhuone
Hirvi-maisemasviitti

Kaikissa tunteissaan.

  • Wi-Fi-yhteys – nopea langaton internet sekä huonetelevisio tarjoaa viihdettä juuri kun sille on hetkensä.
  • Kapselikahvinkeitin – Sviittikeittiössä voit tehdä lattea niin auringonlaskussa kuin -nousussakin.
  • Viilentävä ilmastointi – Huoneen lämpötilaa voit säätää kesällä viileämmäksi ja talvella lämpimämmäksi
  • Genelecin äänentoisto – Voit valita oman soittolistasi soitettavaksi maailman parhaiksi valituista kaiuttimista.
  • Kylpytakki ja sandaalit – Kylpytuotteet ovat pellavan pehmeää ja odottamassa saapumistasi huoneessasi.
  • Minibar – Nauti baarin juomista mukavasti omassa huoneessasi, juomat sisältyvät hintaan
  • Japanilainen WC – puhtauden ja raikkauden lähettiläs
  • Maisema – metsän nautintoa ja yksityisyyttä – 3 suurta ikkunaa
Laatua ja tunnelmaa

Eero Aarnio

Olohuone Hirvessä on kokemus. Istua pallotuolissa, joka eristää ulkopuoliset äänet ja vain katsoa taivaanrantaa. Antaa keinunnan tuudittaa rentouteen. Tuolissa voi lukea, nauttia huoneen viineistä tai keskustella sohvalla aikaa viettävän puolison kanssa.

Eero Aarnio

Ainutkertaisia kokemuksia

Hirvi on niin uniikki, että myös sen kokemukset ovat tehty uniikeiksi. Voit esimerkiksi tilata keittiömestarimme vieraaksenne Hirvi-maisemasviittiin – hän tarjoilee teille koko nimikkomenunsa itse. Annokset valmistetaan vieressänne, aivan kuin olisitte mestarin kotona vieraana. Samaan aikaan kylän valot säihkyvät alhaalla. Tuote on saatavilla erikoistilauksesta. Otathan yhteyttä hotelliin ja suunnittelemme yhdessä menukokonaisuuden, juomat ja tarjoiluajankohdan.

Ainutkertaisia kokemuksia

Aamiaisen ainutkertaisuutta

Tarjoiltu aamiainen sisältyy aina Hirvi-maisemasviitin vierailuun. Voit viipyillä taivaanrannan edessä aukeavien ikkunoiden äärellä pidempäänkin. Keittiöstä tilattava lämmin annos ja seisovasta pöydästä haettavat maut jatkavat tarinaa, jota kerromme illallisten säihkeessä. Jos haluat aamiaisen huoneeseen, sekin voidaan toimittaa lisäkorvauksesta. Tällöin huoneen valloittavuudesta ei ole mikään kiire pois.

Aamiaisen ainutkertaisuutta

Kylpyhuoneen erityisyyttä

Hirvi-maisemasviitissä olemme keskittyneet olennaisten nautintojen maailmaan. Tunnelma on rauhoittava ja rento, kuitenkin niin että voit kokea erityisyyden jokaisessa hetkessä. Vesiklosettimme on japanilaistyylinen, mikä tarkoittaa, että sen pesu- ja kuivausominaisuudet ovat vaativimpienkin vieraiden mukaisia.

Kylpyhuoneen erityisyyttä

Metsäkylpylään

Vierailun yksi kohokohdista on ehdottomasti Metsäkylpylämme. Maisemasviittivieraalla on aina oikeus käyttää metsäkylpylää ilman varausta ja ilman viipymärajoitteita sen aukiolojen puitteissa. Voitte pukea huoneessa kylpytakit ja sandaalit ja lähteä metsäkylpylän rentoutumiseen juuri silloin kun teitä itseänne huvittaa. Metsäkylpylässä voitte ostaa baarista juomia huoneenlaskuun, joten myöskään kortteja tai muita tavaroita ei tarvitse kantaa mukana.

Metsäkylpylään

Suoraan rinteisiin

Hotellimme sijaitsee niin keskellä rinteitä kuin vain mahdollista. Voit laskea maisemasviitin ovelle sukset jalassa tai hypätä rinteeseen suoraan etuovelta. Myös kesäisin pyöräilijöiden reitistöt kulkevat aivan hotellin kulmalta. Hotellistamme voit ostaa päivälippuja etuhintaan.

Suoraan rinteisiin
Varaa ja kuule lisää!Varaa ja kuule lisää!