Siirry sisältöön
NYT VOIT VARATA tulevan talven upeuden Tahkon huipulla! Lue lisää! ×

Huipun Wellness

Skrollaa
Hoidot

Hyvinvoinnin lähde

Hyvinvointia ei aina saavuta omineen, vaan siihen on hyvä löytää ulkopuolisia ammattilaisia. Luonamme wellness-hoidot toteutetaan metsäkylpylän puolella. Tuomme tarjolle myös kaikkea muuta hyvinvointiin liittyvää, kuten saunajoogaa ja hyvinvointituotteita.

Anna kosketuksen parantaa
Hoidot

Hieronnat

Luotamme löydät erilaisia hierontoja – niin klassisia hoitoja kuin aromaattisia tai kuumakivihierontojakin. Kuumakivihieronta esimerkiksi syvärentouttaa, laukaisee lihasjännityksiä sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa poistamalla nesteitä ja kuona-aineita. Ihoa hoitava öljy ja lämpimät kivet helpottavat lisäksi stressiä ja pehmittävät ihoa. Sen sijaan jalkahieronta sisältää jalkojen alueen hierontaa sekä akupisteiden ja energiaratojen käsittelyä, joka rentouttaa, virkistää jalkojen veren- ja nestekiertoa. Hoidon vaikutukset tuntuvat koko kehossa.

 • Aromaattinen hieronta 75 min + 10 min lepoaika 135€
 • Savolainen päähieronta 40 min 65€
 • Rentouttava kasvojen, decolteen, niskan sekä pään hieronta 60 min 99€
 • Klassinen hieronta 45min/75 min 75€/120€
 • Jalkapohjien, jalkaterien ja säärien hieronta

Wellness on hoidon kautta saavutettava olotila
Wellness

Kasvohoidot

Kasvohoidot elvyttävät ja hoitavat kasvoja, jotka ottavat isoimmin vastaan eri vuoden aikojen vaihtelut ja olosuhteet. Kasvojen rauhoittavat hoidot saavat koko kehon hyvinvoivaksi. Kasvohoidot tulevat saataville keväällä ja myös niiden saatavuuden löydät varauskalenteristamme.

 • Kosteuttava metsäinen kasvohoito 60 min 115€
 • Talvi-ihoa rauhoittava ja hoitava kasvohoito 60 min 115€
 • Antiage-kiinteyttävä kasvohoito 75 min 145€

Kasvojen hoitoa ja rentouttamista
Hyvinvoinnin alku

Joogat

Tarjoamme sekä hotellivieraillemme että Tahkon kylällä majoittuville erilaisia teematunteja. Esimerkiksi saunajooga metsäkylpylässämme on ikimuistoinen kokemus. Alla esimerkkejä kokonaisuuksistamme! Teemat ovat saatavilla myös ryhmille esimerkiksi kokousten lisämausteeksi.

 • Jooga ( flow, yin, hatha, aamujooga, virkistävä energisoiva jooga)
 • Saunajooga / syvävenyttely – Erittäin rentouttava, lempeä saunajooga poistaa tehokkaasti kehon kireyksiä ja jännityksiä sekä aktivoi aineenvaihduntaa.
 • Ohjattu rentoutus ja äänimaljarentoutus – Eri teemoilla ohjattuja rentoutuksia. Rentoutushetket ovat palauttavia, stressiä poistavia, kehoa ja mieltä hoitavia kokonaisuuksia.
 • Luontojooga/ Metsäjooga – Luonto-jooga yhdistää mukavalla tavalla kevyen liikunnan sekä luontokokemuksen. Merkittävin hyöty metsässä käymisestä on stressistä palautuminen. Se sopii kaiken kuntoisille, miehille ja naisille, eikä vaadi ennakko-osaamista joogasta. Luontojoogaan kuuluu joogasta poimittuja kehollisia harjoituksia, jotka vapauttavat kehosta jännityksiä, tuovat liikettä, herättävät energian kiertoa, sekä vahvistavat lihaksia, tasapainoa keskittymistä. Kehollisten harjoitusten lisäksi, luontojoogaan kuuluu hengitysharjoituksia, meditaatioharjoituksia, luovuutta ja yhteisöllisyyttä lisääviä harjoituksia, jotka vahvistavat luontoyhteyttä.
 • Hoitava jooga – Yinjoogan ja lempeän hieronnan yhdistävä syvärentouttava tuntikokonaisuus.

Voimaa ympäröivästä luonnosta
Ohjaaja

Sanna

Hyvinvointiohjaaja ja -hoitaja Sanna rakastaa suomalaista luontoa ja sen kiehtovia vuodenaikoja. Sanna on joogaopettaja sekä luontaishoitoihin ja luonnonkosmetiikkaan erikoistunut kosmetologi. Hän on myös energia ja äänimaljahoitaja. Sannan intohimo ja kiinnostus luonnollisiin, ikivanhoihin, viisaisiin menetelmiin hoitaa kehoa ja mieltä, on ohjannut hänet tarttumaan lukuisiin aiheisiin ja oppimaan uutta.

”Haluan tukea ja auttaa myös muita ihmisiä voimaantumaan ja elämään rohkeasti itsensä näköistä elämää”. Sanna tarjoaa Panorama Landscape Hotelilla sekä klassisempia ja perinteisempiä hoitoja kuten hierontoja, mutta myös enemmän mielen yhdistävää kokonaisvaltaisuutta kuten joogaa ja rentoutumista.

Sanna Lahti
Varaa ja kuule lisää!Varaa ja kuule lisää!