Siirry sisältöön
OLE ENSIMMÄINEN kokemassa uusi hotellimme Tahkon huipulla! Jätä yhteystietosi täällä! ×

Rekrytointi

Skrollaa
Ammattilaishaku

Tie kohti tunnettuutta

Askel askeleelta rakennamme maisemahotelliamme. Kokemuksen tärkeimpiä kehittäjiä ja osallistajia ovat upeat työntekijämme. Olemme löytäneet jo ensimmäiset päälliköt luomaan uutta sisältöä. Kesän mittaan laajennamme hakuja ja ovien avautuessa marraskuussa 2023 meillä on tyylikäs ja intohimoinen palvelupolku, joka kumpuaa työntekijöiden kokemuksista ja aitoidesta. Hae mukaan!

Ensimmäinen haku päättyy 31.5.2023

Hotelli- & ravintolapäällikkö

Panorama Landscape Hotel tulee olemaan koko maan mittakaavassa täysin ainutlaatuinen kokemus. Siksi haluamme löytää luoksemme rohkean, ennakkoluulottoman, tyyliä rakastavan ja elämyksistä myyntiä ammentavan ammattilaisen. Tarvitsemme luonnollisesti visioita, mutta myös hyvin selkeää johdonmukaisuutta, joka kunnioittaa yhteistä konseptiamme. Asiakaskokemus ja arvolupauksemme niin vastaanoton, ravintolan kuin kylpylänkin prosesseissa vie meidät tähtiin – niistä huolehtiminen onkin avaintehtäviäsi.

Odotamme sinulta

  • Vahvaa taustaa ja esihenkilökokemusta operatiivisesta toiminnasta matkailualalla
  • Näyttöä laadukkaasta, tehokkaasta ja tuloksellisesta johtamisesta
  • Asiakaspalvelun kehittämisen taitoa ja uuden luomisen kykyä
  • Kykyä reagoida tilanteisiin nopeasti, läsnäoloa vieraiden keskellä ja esimerkillä johtamista
  • Avointa, arvostavaa ja asioita eteenpäin vievää asennetta
  • Kokemusta myynnin johtamisesta, suunnittelusta ja toteuttamisesta
  • Halua kehittää ympäristöä toimivammaksi ja monipuolisemmaksi
  • Vahvaa intohimoa ja käsitystä hotelli- ja ravintola-alan kehityksestä sekä trendeistä
  • Alan koulutus ja kansainvälinen työkokemus katsotaan eduksi
  • Kykyä johtaa ja viedä tarinaamme eteenpäin sujuvasti suomen ja englannin kielellä, muu kielitaito lasketaan eduksi.

 

Aloitus sopimuksen mukaan kesän 2023 aikana.

Työtehtävä on meille erityisen tärkeä ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Jos tehtävästä herää kysyttävää, voit olla yhteydessä harri@panoramahotel.fi lisätietoja varten tai sopiaksesi yhteisen puhelinajan.

Hakuaika päättyy 31.5.2023.

Tehdään uskomattomia.

Me kaikki olemme tekemässä Panorama Landscape Hotelista niin erityisen, että se näkyy ja kuuluu. Uuden luomisen vahvuus on kaiken keskiössä. Sen palkintona kaikki ainutlaatuisuus, jota me kasvoina tarjoamme. Olemme jo saaneet joukkoomme Kim Mustosen vastaamaan ravintolan suuntaviivoista ja luovista tuotteista, seuraavia osaajia tarvitsemme kertomaan tarinaa niin hotellin kuin kylpylänkin osalta!

Tehdään uskomattomia.

Osa perhettä.

Hotelli on perheyritys ja haluamme olla yhtä perhettä muutoinkin. Nauretaan ja iloitaan, jaetaan tuskat ja onnistumiset yhdessä. Jokaisella on tarkkaan määrätty rooli ja vastuu hotellissamme, mutta rentous ja läsnäolo yhteisen ilon eteen on onnistumisemme avain.

Osa perhettä.

Tarjoamme kaikkeutta.

Tarjoamme mahdollisuuden kaikkeen kehitykseen, mitä työntekijänä kaipaat. Samalla saat alueen henkilökuntaedut käyttöösi. Tuemme niin asunnon hankintaa kuin liikkumistakin alueella. Osana työntekijöiden uraa tulospalkkiojärjestelmä. Kutsumme sinut mukaan luomaan kokonaisuutta, joka on isosti vastuullasi. Opit ja näet valtaisasti.

Tarjoamme kaikkeutta.
Etsitkö jotain muuta työtä?

Avoin hakemus.

Haluatko jo valmistautua tulevaan, ilmiantaa itsesi tai alan ammattilaisen? Emme ehdi vastata jokaiseen avoimeen hakemukseen, mutta laitamme työtehtävän mukaisesti hakemuksesi pinon päällimmäiseksi ja lupaamme olla yhteydessä, kun haemme työtehtävääsi vastaavaa henkilöä!

Varaa ja kuule lisää!Varaa ja kuule lisää!