Siirry sisältöön
VARAA kesän upeus Tahkon huipulla! Lue lisää! ×

Rekrytointi

Skrollaa
Ammattilaishaku

Tie kohti tunnettuutta

Askel askeleelta rakennamme maisemahotelliamme. Kokemuksen tärkeimpiä kehittäjiä ja osallistajia ovat upeat työntekijämme. Olemme löytäneet jo ensimmäiset päälliköt luomaan uutta sisältöä. Kesän mittaan laajennamme hakuja ja ovien avautuessa marraskuussa 2023 meillä on tyylikäs ja intohimoinen palvelupolku, joka kumpuaa työntekijöiden kokemuksista ja aitoidesta. Hae mukaan!

Haku päättyy heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Vastaanottovirkailija

Yksi Panorama Landscape Hotelin kokemukseen vahvimmiten vaikuttavia asioita on majoittujan kohtaaminen hotellin vastaanotossa. Se on henkilökohtaista, laadukasta ja kiireetöntä. Tämän saavuttamiseksi on olennaista, että vastaanotossa työskentelevillä on aiempaa hotellialan kokemusta ja asiakaspalvelussa nautit ihmisten kanssa toimimisesta. Työtehtäviisi kuuluvat hotellin asiakaspalvelu, vieraiden kirjaaminen ja vastaanotto, kokoustuotteen valmistelu, laskutus, aulabaarin hyödyntäminen asiakaskokemuksessa ja yhteistyö keittiön kanssa.

Palkkauksen neuvottelemme osaamisesi, aiemman kokemuksesi ja työnkuvan mukaisesti. Työt alkavat heti ja kestävät kevätkauden päättymiseen saakka. Mikäli tiimimme toimii ja nautimme yhdessä maisemista, sopimusta on mahdollista jatkaa toistaiseksi voimassa olevana.

Odotamme sinulta

 • Kokemusta ja näyttöä ja/tai koulutusta vastaanotossa työskentelemisestä
 • Hyviä tiimityötaitoja
 • Kokemusta hotellivarausjärjestelmien käytöstä, käytössämme Moder
 • Halua viedä asiakaskokemusta uniikimpaan suuntaan, joka myös edistää myyntiämme
 • Asiakaspalveluasennetta, joka huomioi ja on persoonallisesti läsnä
 • Kykyä toimia kiireessä ja monipuolisessa työympäristössä
 • Hyvää englanninkielen taitoa –  muu kielitaito katsotaan eduksi
 • Anniskelupassia

 

Tarjoamme lisäksi:

 • Määräaikaisen työsuhteen Tahkolla sekä koko alueen henkilöstöedut.
 • Mahdollisuuden jatkosopimukseen tai pitkäänkin työsuhteeseen kauttamme
 • Asunto toimeksiantajan puolesta tarpeen mukaan
 • Kannustavan työnantajan & työpaikan, jossa halutessasi pääset kehittämään ja kehittymään

 

Aloitus sopimuksen mukaan.

Vastaanoton tunnelma on meille erityisen tärkeä ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Jos tehtävästä herää kysyttävää, voit olla yhteydessä harri@panoramahotel.fi tai soittaa +358 44 049 3462.

Hakuaika päättyy heti sopivan vastaanottovirkailijan löydyttyä, viimeistään 31.1.2024.

Tehdään uskomattomia.

Me kaikki olemme tekemässä Panorama Landscape Hotelista niin erityisen, että se näkyy ja kuuluu. Uuden luomisen vahvuus on kaiken keskiössä. Sen palkintona kaikki ainutlaatuisuus, jota me kasvoina tarjoamme. Olemme jo saaneet joukkoomme Kim Mustosen vastaamaan ravintolan suuntaviivoista ja luovista tuotteista, seuraavia osaajia tarvitsemme kertomaan tarinaa niin hotellin kuin kylpylänkin osalta!

Tehdään uskomattomia.

Osa perhettä.

Hotelli on perheyritys ja haluamme olla yhtä perhettä muutoinkin. Nauretaan ja iloitaan, jaetaan tuskat ja onnistumiset yhdessä. Jokaisella on tarkkaan määrätty rooli ja vastuu hotellissamme, mutta rentous ja läsnäolo yhteisen ilon eteen on onnistumisemme avain.

Osa perhettä.

Tarjoamme kaikkeutta.

Tarjoamme mahdollisuuden kaikkeen kehitykseen, mitä työntekijänä kaipaat. Samalla saat alueen henkilökuntaedut käyttöösi. Tuemme niin asunnon hankintaa kuin liikkumistakin alueella. Osana työntekijöiden uraa tulospalkkiojärjestelmä. Kutsumme sinut mukaan luomaan kokonaisuutta, joka on isosti vastuullasi. Opit ja näet valtaisasti.

Tarjoamme kaikkeutta.
Etsitkö jotain muuta työtä?

Avoin hakemus.

Haluatko jo valmistautua tulevaan, ilmiantaa itsesi tai alan ammattilaisen? Emme ehdi vastata jokaiseen avoimeen hakemukseen, mutta laitamme työtehtävän mukaisesti hakemuksesi pinon päällimmäiseksi ja lupaamme olla yhteydessä, kun haemme työtehtävääsi vastaavaa henkilöä!

Varaa ja kuule lisää!Varaa ja kuule lisää!