Siirry sisältöön
NYT VOIT VARATA tulevan talven upeuden Tahkon huipulla! Lue lisää! ×

Vuodenvaihteen säihke

Skrollaa
Vuosi vaihtuu

Uusi vuosi säihkyy.

Tahko on tunnettu uuden vuoden juhlista ja talven kylmyydestä. Onkin upeaa viettää juhlaa metsäkylpylän saunojen kuumuudessa, ulkoaltaiden lämmössä ja maisemasviittien hiljaisuudessa. Ikkunoiden äärellä voi nauttia lumisaateesta tai joulukuun värisävyistä taivaalla. Uutena vuotena kokemuksia on tarjolla sekä hotellissa majoittuville että ei-majoittujille.

 • Uuden vuoden juhlaillallinen Havu Kitchen & Barissa klo 17 alkaen
 • Metsäkylpylä avoinna klo 01 saakka uuden vuoden aattona.
 • Lumikissa toimii juhlakuljetuksena sekä ravintolaan että takaisin kylälle
 • Samppanjabar avoinna päivän
 • Illalla klo 24 voit ihailla Tahkon huipun ilotulituksia
Kim Mustosen ilta

Uuden vuoden illallinen

Vuosi vaihtuu upeasti taivaanrannan äärellä. Se on raaka-aineiden ylistystä ja juhlahetkiä, loistetta ja säihkettä. Meillä voit illallistaa äärellä rakettien tai olla valmiina siirtymään ulos Tahkovuoren huipulle ihastelemaan rakettien loistetta. Meillä voit aikatauluttaa illallisen juuri kuten haluat. 

 

⁕ Alkuun  

Kaviaaria ja hapankermaa
**
Siikaa ja fenkolia
**
Poroa ja sientä
**
Kylmäsavulohta ja perunaa
**
Juuriselleriä ja Västerbottenia

⁕ Pääksi

Härkää ja umeboshia

⁕ Viimeistelyyn

Suklaata ja appelsiinia

129 €

 

Vuosi vaihtuu

Vuoden vaihteen yöt.

Uutena vuotena voit nauttia juhlasta enemmän kuin muut! Hotellimme aamiaiset ovat juhlapäivien upeutta, sillä osan annoksista keittiö valmistaa tilauksesta. Aamiaismenu on saanut vaikutteita itämaista ja se tuokin aamuun viipyilevyyttä ja juhlallisuutta. Myös metsäkylpylämme on käytössänne yli vuoden vaihteen eli voitte juhlistaa keskiyötä vaikka latvasaunan lauteilta, josta näkymät ovat suoraan rakettien laukaisupaikalle. Yövythän meillä vähintään kaksi yötä, jotta juhlasi on täydellisen rentouttava.

 • Susi-maisemasviitti alk. 444 € / yö
 • Metsäkarhu -maisemasviitti alk. 594 € / yö
 • Järvikarhu -maisemasviitti alk. 696 € /yö
 • Hirvi -maisemasviitti alk. 900 € / yö
Vuosi vaihtuu

Samppanjaa juhlaan!

Vuoden vaihde on kuohuvaa upeimmillaan. Siksi avaamme 31.12. oman samppanjabaarin hotelliimme. Samalla tuomme samppanjan uuden vuoden juhlaan kokonaisvaltaisesti!

 • Voit valita meiltä Moët & Chandon Ice Imperial -pullon, johon tarjoamme ”sipperin”, jonka kanssa voit nauttia piccolosta pihalla
 • Sipper muuttaa pullon lähes lasimaiseksi
 • Voit siis skoolata pitkin päivää ja iltaa sekä juhlistaa alkavaa vuotta täydellisillä hetkillä!
Vuosi vaihtuu

Rakettien valoa!

Tahkovuoren huippu on parasta aluetta rakettien bongaamiselle. Myös Tahkon huipulla järjestetään ilotulituksia ja ihmiset suuntaavat usein huipulle ampumaan omia valaisujaan pimeälle yötaivaalle. Huipulta näkee myös parhaiten kylälle, josta raketit ammutaan hotellin tasolle. Valoshow näkyy niin ravintolan ikkunapöydistä, saunan ikkunoista kuin ulkoaltaidemme ääreltäkin. Uuden vuoden säihke huipentuu perinteisesti klo 24.

Varaa ja kuule lisää!Varaa ja kuule lisää!