Siirry sisältöön
OLE ENSIMMÄINEN kokemassa uusi hotellimme Tahkon huipulla! Jätä yhteystietosi täällä! ×

First bite is always unique.

Emme rakenna Tahkoa yksin. Tulevan hotellin raaka-aineet löytyvät ympäriltämme ja talven tuuli tuo vivahteita kaukaa. Haluamme esitellä teille pieniä unelmia ja hetkiä uudesta Havu Kitchen & Barista nykyisen Panoraman tiloissa.

Havu Kitchen -illat järjestetään Panorama Bar:ssa 24.3.2023 ja 14. – 15.4.2023. Uuden hotellin tarinaa käsikirjoittamassa Harri Jokela ja Katja Kuulusa.

Havu tarkoittaa metsän syvyyttä ja sen kaikuja.
Keittiömestari

Kim.

Kim Mustonen on Havu Kitchen & Barin luova vetäjä, keittiömestari. Vaikka Havu Kitchen -illat ovatkin pintaraapasuja uuden paikan mauista ja värikynästä, on maailma jo huomattavasti Kimin näköinen.

Kim on saapunut Tahkolle maailman johtavien keittiöiden kautta, ammentanut oppejaan Nizzan, Lontoon, New Yorkin, Kööpenhaminan ja Tukholman tähtiravintoloissa. Kim luo mielenkiintoa menuihin ymmärtämällä raaka-aineiden ainutlaatuisuuden, on se tulevaisuudessa sitten pyytä Savon aavoilta selkämiltä tai ostereita Atlantilta.

Tammikuun lopulla PRO-gaalassa Kim valittiin Vuoden keittiömestariksi. Kyseessä on keittiö- ja ravintola-alan merkittävin palkinto ja sen ovat useat Suomen tunnetuimmat keittiömestarit.

Kim Mustonen, keittiömestari Havu Kitchen & Bar
Havu Kitchen -ilta

Tee pöytävaraus.

Alla olevien linkkien kautta voit jättää ilmoittautumisen Havu Kitchen -iltoihin. Voit varata pöydän enintään kuudelle henkilölle. Suurempien seurueiden toivotaan ottavan yhteyttä suoraan info@panoramahotel.fi.

 

 

Havu illallinen.

Tarjoilemme maukkaan viiden ruokalajin illallisen. Etukäteen ilmoitettuna saatavilla gluteenittomana – otamme luonnollisesti myös allergeenit huomioon.

Illalliseen sisältyy kuljetukset Tahkon kylältä. Paluukuljetus lumikissalla non-stop. Ravintola auki niin pitkään, kunnes viimeinen kuljetus on lähtenyt kohti Tahkon kylää.

Ruoka 85 € / hlö
Juomapaketti +60 € / hlö

 

Varaa ja kuule lisää!Varaa ja kuule lisää!